Podjela novogodišnjih paketića za djecu članova Sindikata policije KS

Dana 28.12.2017.godine u dvorani “Ramiz Salčin”, u organizaciji Sindikata policije Kantona Sarajevo upriličena je dodjela novogodišnjih paketića djeci članova Sindikata policije Kantona Sarajevo, uposlenika MUP-a Kantona Sarajevo i Uprave policije.

Uz prigodan zabavni program za djecu koja su rođena 2011- 2017. godine podijeljeno je oko 450 paketića, te je navedena prilika, pored prevashodno zabavnog karaktera za najmlađe, iskorištena i za druženje članova sindikata, koji se, radeći svakodnevne poslove i zadatke po različitim organizacionim jedinicama ne viđaju tako često.

Pored rada na poboljšanju radno-pravnog statusa i uslova rada uposlenih u MUP-u Kantona Sarajevo i Upravi policije, Sindikat organizuje i aktivnosti u vidu sportskih i drugih druženja, te zabave za najmlađe, kao i dodjelu finansijske pomoći svom članstvu u skladu sa važećim aktima Sindikata.

Zahvaljujemo se uposlenicima Sportske dvorane “Ramiz Salčin”, J.P. “Lokom”, Novi Grad Sarajevo, JU “Zavod za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo” za pomoć pri realizaciji novogodišnje priredbe i sindikalnim aktivistima koji su uzeli učešća u organizaciji i realizaciji.

Svim članovima Sindikata policije Kantona Sarajevo, kolegicama i kolegama MUP-a Kantona Sarajevo i Uprave policije, kao i svim građanima Kantona Sarajevo želimo sretnu i uspješnu Novu 2018. godinu.

SINDIKAT POLICIJE KANTONA SARAJEVO