Mjesečne arhive: Mart 2018.

Svečani ispraćaj penzionera

U organizaciji Upravnog odbora Sindikata policije Kantona Sarajevo upriličeno je zajedničko druženje za članove sindikata koji su penzionisani u proteklih godinu dana, a koje je održano u petak 23.03.2018.godine. Tom prilikom uz zajedničko večeru i zabavni program istima su uručeni  … Nastavi čitati

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za Svečani ispraćaj penzionera

Kolektivni ugovor za službenike organa uprave i sudske vlasti u FBiH

U meniju Kolektivni ugovori je dodan Kolektivni ugovor za službenike organa uprave i sudske vlasti u FBiH

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za Kolektivni ugovor za službenike organa uprave i sudske vlasti u FBiH

Obilježen 8. Mart

Dana 07.03.2018. godine (srijeda) u organizaciji Sindikatapolicije Kantona Sarajevo, sa početkom u 18,30 sati, u prostorijama hotela “Hollywood”, ul. Dr. Mustafe Pintola br. 23, općina Ilidža, obilježena je proslava 8. Marta, Međunarodnog  praznika žena, druženje za članice Sindikata policije Kantona … Nastavi čitati

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za Obilježen 8. Mart

Zakon o PIO/MIO i Izmjene i dopuna Zakona o policijskim službenicima FBiH

U meniju zakoni i propisi ažurirani su i dodani Zakon o PIO/MIO i Izmjene i dopuna Zakona o policijskim službenicima FBiH koje možete pogledati OVDJE.

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za Zakon o PIO/MIO i Izmjene i dopuna Zakona o policijskim službenicima FBiH