Mjesečne arhive: Decembar 2020.

Sretna Nova 2021. godina

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za Sretna Nova 2021. godina

Ažurirani dokumenti SPKS za 2021.godinu

U meniju dokumenti ažurirani su sljedeći dokumenti: Zahtjev za finansijsku pomoć 2021.      –    word dokument Zahtjev za novčanu pozajmicu 2021.    –    word dokument

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za Ažurirani dokumenti SPKS za 2021.godinu

Obilježena 8. godišnjica ubistva policijskog službenika Muhidina Pivodića

Obilježavajući osmu godišnjicu ubistva policijskog službenika Muhidina Pivodića, u prostorijama Četvrte policijske uprave izvršen je prijem porodice Pivodić, te nakon prijema delegacija Sindikata policije Kantona Sarajevo, MUP-a Kantona Sarajevo i Uprave policije, uz prisustvo članova porodice i kolega, te predstavnika … Nastavi čitati

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za Obilježena 8. godišnjica ubistva policijskog službenika Muhidina Pivodića

Saopštenje za javnost

Saznanje da je postupajući tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, u vezi sa događajem u NLB banci od 18.12.2020. godine, našeg kolegu ispitao u svojstvu osumnjičenog, odnosno, istog htio lišiti slobode, je nešto što zaslužuje svaku osudu i takav postupak izaziva … Nastavi čitati

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za Saopštenje za javnost

Policajac u NLB banci u centru Sarajeva u samoodbrani ranio napadača

izvor: klix.ba U NLB banci u centru Sarajeva (ulica Džidžikovac) danas se dogodio incident prilikom kojeg je napadnut policajac koji se morao odbraniti te je ranio napadača.Incident se desio u NLB banci u sarajevskoj ulici Džidžikovac, nakon čega je policajac … Nastavi čitati

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za Policajac u NLB banci u centru Sarajeva u samoodbrani ranio napadača

Upriličeno druženje za penzionisane članove SPKS

Dana 18.12.2020. godine u organizaciji Upravnog odbora Sindikata policije Kantona Sarajevo upriličeno je zajedničko druženje za članove sindikata koji su penzionisani u periodu 01.09.2019. – 30.09.2020. godine. Tom prilikom uz zajedničku večeru istima su uručeni prigodni pokloni obezbjeđeni od strane … Nastavi čitati

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za Upriličeno druženje za penzionisane članove SPKS

Posljednji pozdrav našem kolegi

Danas nas je napustio naš član, policijski službenik Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, KOMAR MUHAMED. Mislima smo uz njegovu porodicu i želimo im da skupe snage i izdrže ovaj težak period.Molimo dragog Allaha da mu podari džennet. Amin!

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za Posljednji pozdrav našem kolegi