Mjesečne arhive: Decembar 2013.

Na osnovu člana 20. stav 1. tačka c. Statuta Udruženja Sindikat policije Kantona Sarajevo, Skupština Sindikata policije Kantona Sarajevo na sjednici održanoj dana 20.12. 2013. godine,  d o n o s i:   PROGRAM RADA I FINANSIJSKI PLAN SINDIKATA POLICIJE KANTONA SARAJEVO ZA 2014. GODINU U V O D Bazirajući se na ulogu Sindikata … Nastavi čitati

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za PROGRAM RADA I FINANSIJSKI PLAN SINDIKATA POLICIJE KANTONA SARAJEVO ZA 2014. GODINU

Odluka

UNIJA SAMOSTALNIHSINDIKATA POLICIJE FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE UNION OF INDEPENDENT POLICE TRADE UNIONS OF FEDERATION OF BOSNIA AND HERZEGOVINA   Broj: US-092/13 Dana, 13.12.2013. godine SAVEZ SAMOSTALNIH SINDIKATA BOSNE I HERCEGOVINE –         n/r gosp. ISMET BAJRAMOVIĆ, predsjednik – Poštovani, U prilogu … Nastavi čitati