Mjesečne arhive: Oktobar 2018.

izvor: hayat.ba I nebo je danas plakalo… prerano nas je napustio Adis Šehović, jedan od heroja u plavom koji je na svirep način ubijen u petak ujutro u sarajevskom naselju Alipašino Polje. Ubijen je samo zato što je sa svojim … Nastavi čitati

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za TUGA SE NADVILA NAD SARAJEVOM: POLICAJAC ADIS ŠEHOVIĆ ISPRAĆEN UZ NAJVIŠE POČASTI

Pisma podrške i sućuti porodicama i Sindikatu policije Kantona Sarajevo

Nezavisni sindikat policije Srbije DOPIS SP KANTON SARAJEVO Sindikat policije Hrvatske Sindikat elektroenergentskih radnika FBiH Samstalni sindikat radnika komunalne privrede u FBiH Samostalni sindikat državnih službenika i namještenika u organima državne službe, sudskoj vlasti i javnim ustanovama u FBiH Povodom … Nastavi čitati