Mjesečne arhive: Februar 2018.

Obilježena godišnjica pogibije policijskog službenika Mahmuta Trake

Povodom obilježavanja 20-te godišnjice pogibije policijskog službenika Mahmuta Trake, danas su u prostorijama MUP-a Kantona Sarajevo, u organizaciji Sindikata policije Kantona Sarajevo, ministar MUP-a KS Vedran Mulabdić, policijski komesar Mevludin Halilović i delegacija Sindikata policije KS, primili članove porodice tragično … Nastavi čitati

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za Obilježena godišnjica pogibije policijskog službenika Mahmuta Trake

izvor: vlada.ks.gov.ba Policijski službenici u Kantonu Sarajevo imat će veće plate, jer će osnovica za obračun od 01. januara ove godine biti 295 KM. Tako je utvrđeno Sporazumom o osnovici za obračun plaća policijskih službenika Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova … Nastavi čitati

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za Veće plate policijskim službenicima u Kantonu Sarajevo, osnovica za obračun 295 KM

Održan VI Memorijalni turnir pod nazivom “Ilić Predrag – Prda”

Dana 04.02.2018. godine u Sportskoj dvorani KSC Ilijas, u organizaciji Pete sindikalne organizacije PS Ilijaš, uz podršku Upravnog odbora Sindikata policije Kantona Sarajevo, Općine Ilijaš, KSC Ilijaš i drugih sponzora, održan je VI Memorijalni turnir pod nazivom “Ilić Predrag – … Nastavi čitati

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za Održan VI Memorijalni turnir pod nazivom “Ilić Predrag – Prda”

Kolektivni ugovor

U meniju dokumenti možete pronaći KOLEKTIVNI UGOVOR IZMEĐU VLADE KANTONA SARAJEVO I SINDIKATA POLICIJE KANTONA SARAJEVO, koji je objavljen u Službenim novinama Kantona Sarajevo broj 04/18 od 25.01.2018.g.

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za Kolektivni ugovor