Mjesečne arhive: Mart 2020.

Potpisan Kolektivni ugovor između Vlade KS i Sindikata policije

Kolektivni ugovor između Vlade Kantona Sarajevo i Sindikata policije KS potpisali su danas premijer Mario Nenadić i predsjednik ovog sindikata Sadik Ećo. Potpisivanju Ugovora prisustvovali su ministri unutrašnjih poslova, pravde i uprave i finansija Ismir Jusko,  Mersa Kustura i Jasmin … Nastavi čitati

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za Potpisan Kolektivni ugovor između Vlade KS i Sindikata policije

izvor: FUCZ Današnjom novom izmijenjenom naredbom tačka 1. naredbe Federalnog štaba civilne zaštite (FŠCZ) od 21. marta po kojoj je zabrana kretanja građana na području Federacije Bosne i Hercegovine (FBiH) trajala od 18 do 5 sati se mijenja i novom … Nastavi čitati