Mjesečne arhive: Februar 2019.

Godišnjica stradanja policjiskog službenika Mahmuta Trake

U prostorijama MUP-a Kantona Sarajevo, povodom obilježavanja 21. godišnjice pogibije policijskog službenika Mahmuta Trake, policijski komesar Mevludin Halilović i delegacija Sindikata policije Kantona Sarajevo su primili članove porodice tragično stradalog kolege Mahmuta Trake.   Prisutnima su se prigodnim riječima obratili policijski … Nastavi čitati

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za Godišnjica stradanja policjiskog službenika Mahmuta Trake

Sindikat policije MUP-a KS: Građani imaju razloga vjerovati u našu policiju

izvor: klix.ba Sindikat policije Kantona Sarajevo saopćio je da je policija, pored svih problema i nedaća sa kojima se susreće, izvršila još jedan zadatak koji daje potvrdu da građani imaju razloga vjerovati u njih.”Čestitamo policiji Kantona Sarajevo i kolegama iz … Nastavi čitati

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za Sindikat policije MUP-a KS: Građani imaju razloga vjerovati u našu policiju

Sindikat policije KS: Građani mogu da vjeruju policiji

izvor: nezavisne.com Sindikat policije Kantona Sarajevo čestitao je danas policiji na uspješnoj akciji pronalaska ubice Edina Gačića, za kojim su, nakon dvostrukog ubistva, tragale sve policijske agencije u Bosni i Hercegovini. “Čestitamo policiji Kantona Sarajevo i kolegama iz svih policijskih … Nastavi čitati

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za Sindikat policije KS: Građani mogu da vjeruju policiji

izvor: faktor.ba Iskrene čestitke i zahvalnost svima koji su uzeli učešća i doprinijeli uspješnoj realizaciji ovog službenog zadatka, uz želju za brz oporavak povrijeđenog kolege! Sindikat ppolicije Kantona Sarajevo čestitao je danas policiji na uspješnoj akciji u kojoj je uhvaćen … Nastavi čitati

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za Sindikat policije KS: Čestitamo policiji KS i kolegama iz svih policijskih agencija!

VII Memorijalni turnir “Ilić Predrag – Prda”

Dana 02.02.2019. godine u Sportskoj dvorani KSC Ilijas,  u organizaciji Pete sindikalne organizacije PS Ilijaš, uz podršku Upravnog odbora Sindikata policije Kantona Sarajevo,  Općine Ilijaš, KSC Ilijaš i drugih sponzora, održan je VII Memorijalni turnir pod nazivom “Ilić Predrag – … Nastavi čitati

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za VII Memorijalni turnir “Ilić Predrag – Prda”