Dnevne arhive: 25.04.2020

Sarajevski policajci građanima na ulicama dijelili maske

izvor: klix.ba Na prijedlog ministra i policijskog komesara MUP-a KS, sarajevski policajci su današnji nadzor nad poštivanjem mjera iskoristili i da građanima podijele određeni broj zaštitnih maski kako bi se na taj način doprinijelo suzbijanju zaraze.Naime, danas je nekoliko policijskih … Nastavi čitati

Objavljeno u COVID-19, Događaji | Komentari isključeni za Sarajevski policajci građanima na ulicama dijelili maske

izvor: fucz.gov.ba S ciljem sprečavanja širenja zaraze korona virusa (Covid-19) donijeto je šest novih naredbi među kojima je i izmijenjena naredba kojom se dozvoljava kretanje starijim osobama od 65 godina, i to ponedjeljkom, srijedom i petkom u trajanju od 9 … Nastavi čitati

Objavljeno u COVID-19, Događaji | Komentari isključeni za Na današnjoj sjednici FŠCZ ukinute mjere zabrane kretanja od 20 do 5 sati i obaveznog karantina a dopušteno ograničeno kretanje osobama starijim od 65 i mlađim od 18 godina