Sindikat policije KS: Čestitamo policiji KS i kolegama iz svih policijskih agencija!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

izvor: faktor.ba

Iskrene čestitke i zahvalnost svima koji su uzeli učešća i doprinijeli uspješnoj realizaciji ovog službenog zadatka, uz želju za brz oporavak povrijeđenog kolege!

Sindikat ppolicije Kantona Sarajevo čestitao je danas policiji na uspješnoj akciji u kojoj je uhvaćen ubica Edin Gačić, za kojim su, nakon dvostrukog ubistva, tragale sve policijske agencije u našoj zemnlji. 

– Čestitamo policiji Kantona Sarajevo i kolegama iz svih policijskih agencija koji su uzeli učešća u ovoj vrlo složenoj operativnoj akciji.

Pored svih problema i nedaća sa kojima se policija susreće, izvršenje još jednog zadatka u nizu daje potvrdu da građani imaju razloga vjerovati u našu policiju i da je ista sposobna odgovoriti najsloženijim sigurnosnim izazovima.

Saradnja građana i policije nema alternativu.

Iskrene čestitke i zahvalnost svima koji su uzeli učešća i doprinijeli uspješnoj realizaciji ovog službenog zadatka, uz želju za brz oporavak povrijeđenog kolege! – navodi se u saopćenju Sindikata policije koji potpisuje predsjednik UO Sindikata Mirza Hadžiabdić. 

Ovaj unos je objavljen u Događaji. Zabilježite trajni link.