Podjela novogodišnjih paketića djeci članova SPKS

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Dana 27.12.2018.godine u hotelu “Hills”, u organizaciji Sindikata policije Kantona Sarajevo upriličena je dodjela novogodišnjih paketića djeci članova Sindikata policije Kantona Sarajevo, uposlenika MUP-a Kantona Sarajevo i Uprave policije.

Uz prigodan zabavni program za djecu koja su rođena 2012. – 2018. godine podijeljeno je oko 440 paketića, te je navedena prilika, pored, prevashodno, zabavnog karaktera za najmlađe, iskorištena i za druženje članova sindikata, koji se, radeći svakodnevne poslove i zadatke po različitim organizacionim jedinicama ne viđaju tako često.


Pored rada na poboljšanju radno-pravnog statusa i uslova rada uposlenih u MUP-u Kantona Sarajevo i Upravi policije, Sindikat organizuje i aktivnosti u vidu sportskih i drugih druženja, te zabave za najmlađe, kao i dodjelu finansijske pomoći svom članstvu u skladu sa važećim aktima Sindikata.

Zahvaljujemo se zaposlenicima hotela “Hills”, za pomoć pri realizaciji novogodišnje priredbe i sindikalnim aktivistima koji su uzeli učešća u organizaciji i realizaciji.

Svim članovima Sindikata policije Kantona Sarajevo, kolegicama i kolegama MUP-a Kantona Sarajevo i Uprave policije, kao i svim građanima Kantona Sarajevo I Bosne i Hercegovine želimo sretnu i uspješnu Novu 2019. godinu.

SINDIKAT POLICIJE KANTONA SARAJEVO

Ovaj unos je objavljen u Događaji. Zabilježite trajni link.