Informacija o dodjeli paketića

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Obavještavamo Vas da je Upravni odbor Sindikata policije Kantona Sarajevo donio  odluku o dodjeli paketića djeci članova sindikata uz planirani prigodan program koji će se održati 29.12.2015. godine sa početkom u 17,30 sati u sportskoj dvorani “Ramiz Salčin” na Mojmilu, područje Općine Novi Grad Sarajevo.

Nakon dužeg vremenskog perioda, poštujući volju članova koju su izrazili kroz prethodno provedenu anketu, Upravni odbor je donio gore navedenu odluku, te će se izvršiti nabavka paketića za djecu članova sindikata u skladu sa raspoloživim finansijskim sredstvima i zajednička podjela istih uz prigodnu priredbu za djecu.

Obzirom da se radi o podjeli oko 700 paketića za djecu članova sindikata rođenu tokom 2006 godine i poslije, te da navedeni broj zahtjeva blagovremene i adekvatne pripreme, potrebno je da sindikalni povjerenici budu u svakodnevnom kontaktu sa članovima upravnog odbora SPKS radi vršenja potrebnih provjera, ažuriranja spiskova članova i djece koja ispunjavaju uslove za dodjelu paketića, kao i da svojim djelovanjem daju doprinos uspješnoj realizaciji pomenute organizacije.

Upravni odbor je donio odluku da kolegice i kolege koji nisu članovi sindikata, a imaju djece navedenog uzrasta i izraze želju za učešće u pomenutoj organizaciji, trebaju ispuniti sljedeće uslove:

  • Popuniti izjavu kojom pristupaju u članstvo SPKS,
  • Uplatiti novčani iznos od po 25,00 KM po jednom djetetu na račun sindikata na ime kupovine paketića i organizacije priredbe i
  • Popunjenu izjavu sa dokazom o uplati dostaviti sindikalnim povjerenicima u svojim sindikalnim organizacijima najdalje do 12,00 sati 22.12.2015. godine.

Sve aktivnosti koje preduzima Upravni odbor imaju, prije svega, za cilj druženje, stvaranje zajedničkih uspomena, jačanje sindikalne uloge i jačanje povjerenja u sindikat kao dobrovoljnu organizaciju koja, pored poboljšanja radno-pravnog statusa svojih članova, ima za cilj i organizovanje ovakvih i sličnih događaja za najmlađu populaciju svog članstva.

PREDSJEDNIK UO SPKS
Mirza Hadžiabdić

Ovaj unos je objavljen u Događaji. Zabilježite trajni link.