8. mart

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Sindikat policije Kantona Sarajevo, a nakon razmotrenih pristiglih ponuda te zahtjeva članica Sindikata donio je Odluku o organizaciji proslave 8. marta – međunarodnog praznika žena u objektu restorana hotela „BM Internacional“, ul. Džemala Bijedića broj 212 (Stup), općina Ilidža, isključivo za članice Sindikata policije Kantona Sarajevo.

Uzimajući u obzir činjenicu da 8. mart pada u nedjelju, proslava se organizuje za članice Sindikata policije Kantona Sarajevo na dan   6. marta 2015. godine, (petak)  sa početkom u 16,00 sati. Sindikat će na navedenom događaju snositi troškove hrane servirane na bazi švedskog stola, kao i  konzumaciju pića,  te tom prilikom obezbjediti i prigodan muzički program.

Shodno navedenom, potrebno je da sindikalni povjerenici o ovome obavjeste sve članice Sindikata policije Kantona Sarajevo, sačine spisak zainteresovanih članica te isti dostave sekretaru Sindikata u što kraćem roku a najkasnije do 4. marta 2015.godine (srijeda).

Upravni odbor Sindikata policije Kantona Sarajevo poziva članice da u što većem broju prisustvuju ovoj proslavi, te da provedu ugodne trenutke u druženju sa kolegicama, kao što su to učinile i prilikom organizacije proslave prethodnih  godina.

Ujedno vas obavještavamo da će Sindikat snositi troškove proslave isključivo u ovoj organizaciji, te da neće snositi troškovi samostalnih organizacije proslava 8. marta na drugim lokacijama.

Molimo sindikalne povjerenike za krajnju ažurnost po ovoj akivnosti.

Ovim putem molimo Ministra, Policijskog komesara i Direktora uprave administracije i podrške da  članice SPKS, koje izraze želju da prisustvuju proslavi 8. Marta, oslobode redovnih radnih aktivnosti i omoguće im prisustvo na dan 6. mart (petak). 2015. godine.

            Pozivamo Ministra, Policijskog komesara i Direktora uprave administracije i podrške, da se pridruže kolegicama i sa istima provedu ugodne tenutke  povodom obilježavanja Dana žena.

                                                                               PREDSJEDNIK UPRAVNOG ODBORA
Đozo Nedžib

Ovaj unos je objavljen u Događaji. Zabilježite trajni link.