Mjesečne arhive: Decembar 2012.

SAOPĆENJE ZA ČLANOVE SINDIKATA POLICIJE KANTONA SARAJEVO

Upravni odbor Sindikata policije Kantona Sarajevo, povodom iskazanog nezadovoljstva jednog broja članova, naročito iz kategorije državnih službenika i namještenika, uposlenika Ministarstva, u pogledu raspodjele određenih planiranih a neutrošenih materijalnih sredstava u Budžetu za 2012.godinu, u cilju objektivnog informisanja članstva daje … Nastavi čitati

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za SAOPĆENJE ZA ČLANOVE SINDIKATA POLICIJE KANTONA SARAJEVO

Objavljeno u Događaji | Komentari isključeni za NISMO HUNTA, NEPISMENI, KORUMPIRANI, NESPOSOBNI… kako je to govorio nekadšnji, po zlu upamćeni bivši ministar Budimlić